Keramik Formuleret af Ninna Gøtzsche

Kære alle,

Fredag d. 30. august har jeg fernisering på min udstilling med Viborg Kunstforening i Pakhuset, Viborg. Jeg har fået stillet 110m2 til rådighed, så jeg viser en bred vifte af værker. Der vil bl.a. være nye versioner af mine skåle kaldet Wayward, nye flasker i serien Den Mørke Armé og nye Limfjordsvaser.

Alle er velkomne til ferniseringen!

I weekenden d. 14.-15. september demonstrerer jeg i forlængelse af udstillingen min arbejdsproces og fortæller om mine værker. Arrangementet er en del af Viborg Festuge. Se mere her.

Viborg Kunstforening

Beskåret fad, skål og tallerkenJeg har tidligere lavet porcelæn til den japanske restaurant Saichi. Tidligere på sommeren fik jeg igen en ordre - denne gang bl.a. tallerkener og fade.

Se flere billeder her.

Den Mørke Armé, 2013

Derudover har jeg travlt med at lave nye værker til SOFA Chicago, hvor jeg udstiller med Cultural Connections i november. Det er første gang jeg skal udstille i Chicago, så jeg er spændt på modtagelsen.
Flaskerne her, er blandt de værker jeg har udviklet.

 

Alle disse aktiviteter ude i verden betyder også nye arbejder i min værkstedsbutik Formuleret. Jeg er stadig i mine nye, dejlige lokaler i Jægergårdsgade 48 - så kig forbi, her er så fint!

 

Det var alt for nu!

Den Mørke Armé, 2013

Med venlig hilsen

Ninna Gøtzsche / Formuleret


Ser nyhedsbrevet mærkeligt ud? Klik her for at se det i browseren.

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig min maling-liste.
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere.