Keramik Formuleret af Ninna Gøtzsche

Kære Alle,

Jægergårdsgade

I marts flyttede jeg midlertidigt i nye lokaler, stadig i Jægergårdsgade i Aarhus. Det er dejligt at kunne vise min keramik med mere plads omkring - så jeg håber at kunne blive i lokalerne.

Hvis du ikke har set det nye Formuleret endnu, har du chancen på lørdag d. 4. maj fra 10-16, hvor der er Markedsdag i Jægergårdsgade.
Jeg har lavet nye plantekrukker og urtepotteskjulere til forårsblomsterne, samt udvidet serien af mine populære bær-sigter med en ny, dyb grøn farve.
Kig forbi til et markedstilbud!

Formuleret 48

Nye værker til Collect

Jeg har i de forløbne måneder også haft travlt med at udvikle værker til Collect på Saatchi Gallery i London, hvor jeg udstiller med Cultural Connections CC.

Det er dels en videreudvikling af min serie Ukultiveret, hvor jeg er dykket dybere ned i undersøgelser af kontrasten mellem det fine porcelæn og en grov behandling af materialet. Det er meget spændende at lave noget hvor jeg ikke stæber efter harmoni, men fokuserer på et ukulitveret udtryk.

Til Collect har jeg også lavet nye udgaver af serien af Wayward skåle. Jeg har bearbejdet de drejede skåle endnu mere, lavet den grønne glasurfarve dybere og synes selv jeg har opnået nogle spændende resultater.

Udviklingen af Wayward-skålene over de sidste 1½ år har været et meget klart eksempel på, hvordan jeg udvikler resultater via formundersøgelser og glasureksperimenter.

Ukultiveret 2013

Ukultiverer 2013

Det har til tider været en frusterende proces; løbeglasurer og komplicerede former i porcelæn giver fejlskud og smadrede skåle undervejs.
Jeg har stadig mange af disse udviklingseksperimenter i gemmerne og laver fra lørdag og nogle uger frem en udstilling af udviklingen i Formuleret.
Men de nyeste mesterværker er på Collect i London!

Foredrag

- og her til sidst en ældre nyhed: da jeg udstillede i København i efteråret, holdt professor Søren Kjørup et spændende foredrag om min udstilling. Jeg har lavet en redigeret udgave af foredraget som du kan se her.

Det var alt for nu!

Med venlig hilsen

Ninna

Wayward, 2013

Wayward, 2013


Ser nyhedsbrevet mærkeligt ud? Klik her for at se det i browseren.

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig min maling-liste.
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere.