Keramik Formuleret af Ninna Gøtzsche

Kære alle,

Vinteren er gået hurtigt i Formuleret - i dette nyhedsbrev kan du læse om, hvad jeg har bedrevet - og om at jeg er kommet i forårshumør!

 

SOFA New York

Jeg har netop sendt værker afsted til SOFA New York. Billederne her er af nogle af de værker der kom med derover.

Serierne hedder henholdsvis Wayward og Limfjorden.

SOFA er en stor messe, hvor gallerier fra hele verden viser deres kunsthåndværkere.

Jeg er repræsenteret af det engelske galleri Cultural Connections CC og jeg har fået støtte fra Danish Crafts, Nationalbankens Jubilæumsfond og L.F. Foghts fond til at deltage.

Udstillingen foregår i slutningen af april. Det bliver spændende!

Wayward, 2

Limfjorden, 2

Kæmpe Keramik i England

I januar var jeg i England for at hjælpe Julian Stair på et teglværk i Bristol. Jeg har tidligere hjulpet Julian med at lave nogle to meter høje krukker og dette var en videreudvikling af det projekt.

Jeg har lagt nogle billeder og lidt baggrund for projektet på min hjemmeside, du kan se dem her.

Ibstock 6

Collect

Knap er jeg blevet færdig med værkerne til New York, før jeg nu er gået i gang med at lave unikaværker til Collect, der foregår på Saatchi Gallery i London i maj - mere om dette senere. Men det kribler i fingrene for at udvikle mere!

Wayward

Jeg er kommet i forårshumør!

- det betyder oprydning og spirende planter! Så i denne uge har jeg fundet diverse plantekrukker og potteskjulere frem fra gemmerne. Kig fobi og få et godt tilbud på en anderledes plantekrukke eller altankasse.

 

.. og mere forårshumør

Det er allerede snart påske! Fra næste uge vil der være porcelæns påskeæg at finde i Formuleret. Af gode grunde, har jeg ikke nogle billeder endnu - de skal jo lige ud af ovnen... Men jeg vil gerne love, at de er en perfekt værtindegave til påskefrokosten - også hvis det er dig selv der er vært!

Der kommer billeder på facebook.com/formuleret så snart de er færdige. Så den side kan du jo lige "like", hvis du gerne vil opdateres.

 

Åbningstider i Formuleret

Med al dette rejseri til teglværk, udstillinger og deslige, kan det jo til tider være lidt svært samtidig at have åbent i Formuleret - selvom jeg har søde hjælpere. Jeg vil derfor opfordre dig til altid at tjekke aktuelle åbningstider på formuleret.dk. Hjemmesiden vil altid være opdateret.

Det var alt for nu!

 

Med venlig hilsen

Ninna Gøtzsche


Ser nyhedsbrevet mærkeligt ud? Klik her for at se det i browseren.

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig min maling-liste.
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere.