Keramik Formuleret af Ninna Gøtzsche

Kære alle,

D. 1. oktober startede jeg To Måneders Tankestrøm. Helt konkret og meget symbolsk, er min ovn uden strøm i to måneder - i stedet er der to måneders tankestrøm.
En strøm af tanker om keramik generelt, men også specifikt om udviklingen af min egen keramik. Overvejelser over, om det er den rigtig retning jeg går.
Linje låg
For at støtte op om disse overvejelser, læser jeg om udviklingen af dansk keramik, kigger nærmere på mine grundholdninger og strategier, skriver om kunstneriske overvejelser og rydder op i hovedet. Linje vaser
Jeg skriver om nogle af mine overvejelser på www.formuleret.dk et par gange om ugen - du skal være velkommen til både at følge tankestrømmen og at kommentere på mine skriblerier. Du kan holde dig opdateret om nye indlæg ved at like facebook.com/formuleret keramik. Linje krus

En konklusion jeg allerede har nået er, at jeg har for mange forskellige slags keramik. Derfor giver jeg 20% rabat på keramik i min linjeserie. Det er hvidt porcelæn med farvede linjer og der er krus, skåle, krukker, vaser, thekander og fade i serien. Det er eksempler på dette, der er her ved sidden af. Jeg laver ikke mere af det - så det er så længe lager haves!

Linje lågkrukke

Det er i Formuleret i Jægergårdsgade 48, Aarhus - selvom der er tankestrøm, er der stadig åbent som normalt i butikken.

Med venlig hilsen

Ninna Gøtzsche / Formuleret Keramik

Linje skåle

Ser nyhedsbrevet mærkeligt ud? Klik her for at se det i browseren.

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig min maling-liste.
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere.