Bord til To

Op mod 70 professionelle kunstnere, kunsthåndværkere og designere fortolker på 33 borde temaet ’Bord til To’.

Her er alt fra forførende fastfoodemballage, frokost i pagt med naturen og æstetiske bordopdækninger til helt abstrakte fortolkninger af temaet. 

Sammen med min kollega Dorte Kristoffersen, har jeg til udstillingen lavet projektet Dialog. Læs mere om det nedenfor.

Fernisering mandag d. 19. juni kl. 16-18

Omvisninger i udstillingen torsdag d. 22. juni kl. 17, 18 og 19 for kunstforeninger og andre interesserede – køb billetter

 

Bord til To

Om vores projekt:
Dialog blev en nødvendighed, da Arne Jacobsen og Erik Møller vandt arkitektkonkurrencen med deres forslag til et nyt rådhus. Deres vindende projekt mødte modstand i byen og de endte med at få at vide, at det skulle gøres mere monumentalt.
De gik tilbage til tegnebrættet og dialogen berigede rådhuset med det tårn og den marmoroverflade på bygningen, vi kender i dag.

Inspireret af denne historie, er Dorte og jeg mødtes i samtale på hvert vores keramiske sprog. Vi har været vidt omkring, inden det resulterede i en bordopdækning med dynamisk dialog mellem invasiv marmorering og monumental, bjergagtig keramik.

Vi glæder os til at vise det frem!

 

 

Fakta:
Udstillingen Bord til To er arrangeret af foreningen Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt som en del af FOMO 2017. Vi er en arbejdsgruppe bag projektet - og jeg er projektleder (jo, jeg har en lille smule travlt :-))
Foruden denne udstilling, arrangeres der i 2017 også FOMO i tomme lejligheder på Gudrunsvej i Aarhus V og FOMO Vest på Huset for Kunst og Design i Holstebro. Derudover arrangeres også den virtuelle udstilling JOMO2017 på Instagram.


Se mere på: www.facebook.com/FOMO2017 og på instagram @jomo2017