Omtale fra DanskMøbeldesign.dk


Trapholt i pinsen med fri adgang

45 af Danmarks bedste kunsthåndværkere lægger vejen forbi Trapholt pinsesøndag og 1. pinsedag. ninnaHer bliver præsenteret et bredt udsnit af keramik, smykker, glaskunst og strik. Boderne står i år i museets park med udsigt over Koldingfjord, men som vanligt er der gratis entré til både marked og museum. Direktør Karen Grøn glæder sig over den udvikling markedet har været igennem:"Vi startede småt med pinsemarkeder for tre år siden, og nu er vi vokset til et af de markeder, hvor man ved, at man kan finde unika genstande af meget høj kvalitet".

Kunsthåndværkermarkedet på Trapholt foregår søndag 12. og mandag 13. juni kl. 10-17. Cafeen sælger hjemmelavede lækkerier. Desuden er der ekstra rundvisninger i Arne Jacobsens sommerhus og aktiviteter, hvor  børnene kan lave deres egen pinsesol. For første gang udloddes Publikumsprisen. Besøgende på markedet kan være med til at vælge den kunsthåndværker, de mener, fortjener denne pris. Vinderen afsløres mandag kl. 13. Adgang til Trapholt er gratis begge dage, og man skal være opmærksom på, at ikke alle udstillerne tager Dankort.

Se mere på www.trapholt.dk


Omtale fra kulturplakaten.dk

 

32-årige Ninna Gøtzche er en af de 45 kunsthåndværkere man kan opleve på pinsemarkedet på Trapholt - gratis entré både pinsesøndag og 1. pinsedag.

32-årige Ninna Gøtzche er en af de 45 kunsthåndværkere man kan opleve på pinsemarkedet på Trapholt - gratis entré både pinsesøndag og 1. pinsedag.

45 af Danmarks bedste kunsthåndværkere lægger vejen forbi Trapholt pinsesøndag og 1. pinsedag. Her bliver præsenteret et bredt udsnit af keramik, smykker, glaskunst og strik. Boderne står i år i museets park med udsigt over Kolding Fjord, men som vanligt er der gratis entré til både marked og museum.

Direktør Karen Grøn glæder sig over den udvikling markedet har været igennem:

"Vi startede småt med pinsemarkeder for tre år siden, og nu er vi vokset til et af de markeder, hvor man ved, at man kan finde unika genstande af meget høj kvalitet".

Kunsthåndværkermarkedet på Trapholt foregår søndag 12. og mandag 13. juni 2011. Cafeen sælger hjemmelavede lækkerier. Desuden er der ekstra rundvisninger i Arne Jacobsens sommerhus og aktiviteter, hvor børnene kan lave deres egen pinsesol.

For første gang udloddes "Publikumsprisen". Besøgende på markedet kan være med til at vælge den kunsthåndværker, de mener, fortjener denne pris. Vinderen afsløres mandag kl. 13.00.

Adgang til Trapholt er gratis begge dage, og man skal være opmærksom på, at ikke alle udstillerne tager Dankort.

Fakta om arrangementet:

Titel: Pinsemarked 2011
Periode: 12. - 13. juni 2011 - Kl. 10.00 - 17.00
Sted: Trapholt - Æblehaven 23 - 6000 Kolding - Tlf: 7630 0530
Yderligere information: Se museets hjemmeside: www.trapholt.dk

 

Tilbage