Workshops, værkstedsbesøg og foredrag 

 

Workshops

Slip kontrollen

Proces, ælte

I denne workshop laves forskellige øvelser, hvor formålet ikke er at nå frem til et færdigt resultat. I stedet ligges der op til at prøve at tænke på en anderledes måde og at undersøge hvad leret kan - og hvad du kan!
Er du klar til at blive udfordret til at tænke anderledes? Så er denne workshop noget for dig.

Vaser, kander og kopper

polterabend

Med afsæt i enkle grundformer, udforskes hvordan små detaljer gør en stor forskel i det færdige helhedsindtryk.
Jeg giver et lille oplæg om form og forskellige udtryk som inspiration til at lave jeres eget personlige udtryk på enkle former som vaser, kopper og små kander.
Der vil blive arbejdet med pladeteknik.  
Efter workshoppen brænder og glaserer jeg keramikken som kan hentes 14 dage senere.

Praktisk
Begge workshops har en varighed på 1,5 time og koster 270 kr./pr. person. Prisen er inklusive materialer.  

WorkshopI sammensætter selv en gruppe - det er f.eks. egnet som firmaevent, til venindeaften eller polterabend. Minimum 6 deltagere.
Henvender sig både til dem der aldrig har rørt ved ler og dem der kan noget i forvejen.

Workshops foregår i mit værkstedsgalleri Formuleret i Jægergårdsgade i Aarhus. Som udgangspunkt foregår workshoppen udenfor Formulerets åbningstider

Jeg har undervist på bl.a. Kunstakademiets Designskole, Bornholm, Eriksminde Efterskole, Engelsholm Højskole, Aarhus Kunstakademi, FOF i Aarhus og VUC i Skanderborg.


Værkstedsbesøg 

Lukas Kunstforening 3

Er I en gruppe, kunstforening, kunstcirkel, kolleger eller veninder der gerne vil besøge mig på værkstedet og høre om baggrunden for min keramik?
Jeg fortæller om de forskellige værker og demonsterer nogle af mine teknikker.

Varighed: 1½ time
Pris: 1500 kr. 

 

Foredrag

I øjeblikket udbyder jeg tre forskellige foredrag:

Thomas Dahl Jepsen

Formudvikling - Arbejder du med udvikling af form - eller skalber du på anden måde? Så er dette foredrag et indspark til udvikling af dit personlige udtryk. I foredraget fortæller jeg både om hvordan jeg selv udvikler mit formsprog, giver eksempler på hvordan andre keramikere arbejde og giver bud på forskellige redskaber til at udvikler form. 
Foredraget henvender sig både til begyndere og øvede!

Hvordan jeg blev kunsthåndværker - et foredrag der fortæller om min egen udvikling til professionel kunsthåndværker samt om hvordan mit arbejde har udviklet sig - og bliver ved med at udvikle sig.


Kawai's husMingei bevægelsen i Japan - et foredrag om Mingei bevægelsens udvikling i Japan og om hvordan jeg bruger viden om Japan i mit eget arbejde.

Hvert foredrag varer 1 time med plads til spørgsmål bagefter.
Et foredrag koster 1800 kr. + kørsel.

 


Kontakt mig gerne for at høre mere om de enkelte foredrag.

Jeg har bl.a. holdt foredrag på Skals Højskole, Kunstforeningen Sønderhald, Hadsten Højskole, Aarhus Kunstakademi, Engelsholm Højskole, Eriksminde Efterskole og Odder Højskole.